Φωτια Πετρούπολη - Eikones Apo Fwtia Se Spiti Sthn Petroypolh Exei Te8ei Ypo Elegxo Newsbeast / Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Φωτια Πετρούπολη - Eikones Apo Fwtia Se Spiti Sthn Petroypolh Exei Te8ei Ypo Elegxo Newsbeast / Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.. Επι τόπου επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Αν δεν ειχα εμβολιαστει, δεν θα γλιτωνα το νοσοκομειο Προς πετρούπολη κινείται το πύρινο μέτωπο. #πυρκαγιά σε μονοκατοικία επί της οδού αθανασίου διάκου στην πετρούπολη αττικής. Σε εξέλιξη, βρίσκονται αυτή την ώρα δύο πυρκαγιές.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στα άνω λιόσια και σύμφωνα με την πυροσβεστική κινείται προς την πετρούπολη καθώς στην περιοχή έχουν αρχίσει να πνέουν ισχυροί άνεμοι. Φωτιά σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην πετρούπολη εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι του σαββάτου.επί τόπου στο σημείο έσπευσαν 3 πυροσβεστικά Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στα άνω λιόσια και σύμφωνα με την πυροσβεστική κινείται προς την πετρούπολη καθώς στην περιοχή έχουν αρχίσει να πνέουν ισχυροί άνεμοι. Προς πετρούπολη κινείται το πύρινο μέτωπο. Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής, σε μονοκατοικία επί της οδού αθανασίου διάκου στην πετρούπολη αττικής.

Zdyrwy8c3jk0mm
Zdyrwy8c3jk0mm from cdn.cnngreece.gr
Μεγεθυντικός φακός εντοπίστηκε στον υμηττό ενώ υπάρχουν καταγγελίες για εμπρηστικούς μηχανισμούς στην πετρούπολη και στο περιστέρι. Η μία έχει ξεσπάσει σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στον ασπρόπυργο. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στα. Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στον ασπρόπυργο. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στα άνω λιόσια και σύμφωνα με την πυροσβεστική κινείται. #πυρκαγιά σε μονοκατοικία επί της οδού αθανασίου διάκου στην πετρούπολη αττικής. Επι τόπου επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Ολοσχερώς κάηκε ένα διαμέρισμα στην πετρούπολη.

Μεγεθυντικός φακός εντοπίστηκε στον υμηττό ενώ υπάρχουν καταγγελίες για εμπρηστικούς μηχανισμούς στην πετρούπολη και στο περιστέρι.

Μεγεθυντικός φακός εντοπίστηκε στον υμηττό ενώ υπάρχουν καταγγελίες για εμπρηστικούς μηχανισμούς στην πετρούπολη και στο περιστέρι. Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στον ασπρόπυργο. Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Στο σημείο επιχειρούν 30 άνδρες της πυροσβεστικής με 10 οχήματα, δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ έχει. #πυρκαγιά σε μονοκατοικία επί της οδού αθανασίου διάκου στην πετρούπολη αττικής. Ολοσχερώς κάηκε ένα διαμέρισμα στην πετρούπολη. Για την κατάσβεση επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Ισχυροί άνεμοι πνέουν στα άνω λιόσια όπου υπάρχει μέτωπο φωτιάς, το οποίο κατευθύνεται προς την πετρούπολη. Σε συναγερμό είναι η πυροσβεστική για πυρκαγιά που ξέσπασε στην πετρούπολη σε μονοκατοικία. Φωτιά σημειώθηκε στην πετρούπολη, το απόγευμα της κυριακής σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου και οι αστυνομικές αρχές έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν αμέσως την κατάσταση. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν εννέα οχήματα της πυροσβεστικής. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο ρεγγίνι. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στα άνω λιόσια και σύμφωνα με την πυροσβεστική κινείται προς την πετρούπολη καθώς στην περιοχή έχουν αρχίσει να πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στον ασπρόπυργο. Σε κρίσιμη κατάσταση δύο άτομα. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν εννέα οχήματα της πυροσβεστικής. Ισχυροί άνεμοι πνέουν στα άνω λιόσια όπου υπάρχει μέτωπο φωτιάς, το οποίο κατευθύνεται προς την πετρούπολη.

Lu9wpicsobdn7m
Lu9wpicsobdn7m from www.athensmagazine.gr
Προς την πετρούπολη η φωτιά από τα άνω λιόσια. Για την κατάσβεση επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική μέχρι στιγμής δεν. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε μονοκατοικία στην πετρούπολη, επί της οδού αθανασίου διάκου. Η μία έχει ξεσπάσει σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στον ασπρόπυργο. Στο σημείο επιχειρούν 30 άνδρες της πυροσβεστικής με 10 οχήματα, δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ έχει. Αν δεν ειχα εμβολιαστει, δεν θα γλιτωνα το νοσοκομειο Φωτιά σημειώθηκε στην πετρούπολη, το απόγευμα της κυριακής σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου και οι αστυνομικές αρχές έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν αμέσως την κατάσταση.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 9 οχήματα, με 27 πυροσβέστες.

Ολοσχερώς κάηκε ένα διαμέρισμα στην πετρούπολη. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 9 οχήματα, με 27 πυροσβέστες. Μεγεθυντικός φακός εντοπίστηκε στον υμηττό ενώ υπάρχουν καταγγελίες για εμπρηστικούς μηχανισμούς στην πετρούπολη και στο περιστέρι. Μάχη για να τεθεί υπό έλεγχο πριν πέσει το σκοτάδι. Φωτιά σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην πετρούπολη εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι του σαββάτου.επί τόπου στο σημείο έσπευσαν 3 πυροσβεστικά Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο ρεγγίνι. Φωτιά προκλήθηκε το πρωί της κυριακής σε διαμέρισμα στην πετρούπολη.η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε κατά τις 04:00 για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό στρατηγού μακρυγιάννη.οι. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στα. Προς την πετρούπολη η φωτιά από τα άνω λιόσια. Σε συναγερμό είναι η πυροσβεστική για πυρκαγιά που ξέσπασε στην πετρούπολη σε μονοκατοικία. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε μονοκατοικία στην πετρούπολη, επί της οδού αθανασίου διάκου. Για την κατάσβεση επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Σε κρίσιμη κατάσταση δύο άτομα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 9 οχήματα, με 27 πυροσβέστες. Μάχη για να τεθεί υπό έλεγχο πριν πέσει το σκοτάδι. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν εννέα οχήματα της πυροσβεστικής. Σε κατάσταση συναγερμού είναι οι αρχές της χώρας λόγω των…

Uo5hiyfn5zc4nm
Uo5hiyfn5zc4nm from pbs.twimg.com
Επιχειρούν 15 #πυροσβέστες με 5 οχήματα. Φωτια όλες οι ειδήσεις για τις φωτιές τώρα σε όλη την χώρα. Για την κατάσβεση επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Οσοι εχουν ευθυνη να μην προκαλουν με δηλωσεισ και σελφι; Φωτιά προκλήθηκε το πρωί της κυριακής σε διαμέρισμα στην πετρούπολη.η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε κατά τις 04:00 για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό στρατηγού μακρυγιάννη.οι. Η μία έχει ξεσπάσει σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στον ασπρόπυργο. Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Σε εξέλιξη, βρίσκονται αυτή την ώρα δύο πυρκαγιές.

Η μία έχει ξεσπάσει σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στον ασπρόπυργο.

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής, σε μονοκατοικία επί της οδού αθανασίου διάκου στην πετρούπολη αττικής. Σε κατάσταση συναγερμού είναι οι αρχές της χώρας λόγω των… Σε κρίσιμη κατάσταση δύο άτομα. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε μονοκατοικία στην πετρούπολη, επί της οδού αθανασίου διάκου. Φωτια όλες οι ειδήσεις για τις φωτιές τώρα σε όλη την χώρα. Σε συναγερμό είναι η πυροσβεστική για πυρκαγιά που ξέσπασε στην πετρούπολη σε μονοκατοικία. #πυρκαγιά σε μονοκατοικία επί της οδού αθανασίου διάκου στην πετρούπολη αττικής. Πυρκαγιά ξέσπασε στην πετρούπολη, κοντά στην οδό υψηλάντου. Επι τόπου επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στα. Ολοσχερώς κάηκε ένα διαμέρισμα στην πετρούπολη. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στα άνω λιόσια και σύμφωνα με την πυροσβεστική κινείται προς την πετρούπολη καθώς στην περιοχή έχουν αρχίσει να πνέουν ισχυροί άνεμοι. Μεγεθυντικός φακός εντοπίστηκε στον υμηττό ενώ υπάρχουν καταγγελίες για εμπρηστικούς μηχανισμούς στην πετρούπολη και στο περιστέρι.